Баретите са най-хитови сред моделите зимни шапки

барети

За тези студени месеци баретите ще са най-актуалните и модерни шапки във всичките си модели. Носенето им е свободно, като няма конкретни правила за тяхното съчетаване.

Баретите отлично се съчетават както с елегантни палта и обувки, така и с дрехи в по-небрежен стил. Шапката плътно прилепва към главата и така, освен че ще изглеждате добре, и ще ви е топло в студа навън.

Хитовите цветове тази година при шапките са бордо, бяло, бежово, розово и синьо. Няколко са актуалните модели барети, като в класическия си вид се носят наклонени на едната страна.

Още през пролетта червената барета на Риана показа, че тези шапки ще са сред основните модни тенденции. Звездата се появи с червена барета в боулинг клуб, а комбинацията на шапката с бялата риза предизвика истински фурор в социалните мрежи.

барета

Барети с котешки уши ще са един от хитовите модели за зимата. Докато миналата година моделите бяха с леко издадени триъгълници отгоре, сега т.нар. уши върху баретите са много по-остри и големи.

Стилистите обаче съветват да не избирате тези шапки, ако не се чувствате уверени с тях или смятате, че изглеждате нелепо. Барета с котешки уши няма да отива на зряла жена.

Те са по-скоро за по-младите момичета. Съчетават се отлично с дънкови облекла, кецове, обемни рокли и поли.

Типичната френска барета с помпон също е модел, на който може да заложите. По време на Седмицата на модата в Париж тези модели бяха представени от повечето дизайнери, а публиката ги приветства с буйни овации.

Тези барети се комбинират с елегантен тоалет на високи токчета и задължително с пусната коса.

Най-предпочитани и през този сезон ще бъдат плетените барети тип мохер. Те са харесвани, защото формата им лесно може да се промени, и се комбинират успешно във всякакви визии – от ежедневна до официална.

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати