Изберете деколте според бюста и раменете

Рокля на точки

V-образното деколте е подходящо най-вече за дами, щедро надарени от природата. Овалните деколтета, които разкриват прелестите им, също са подходящи. А ако дама с голям бюст облече поло, гърдите й изглеждат още по-големи.

Противопоказано за жени с големи гърди е да носят широки тениски. С тях ще изглеждат твърде едри в горната част, без намек за талия и общият им вид ще е несъразмерен.

На дамите с малък бюст им отиват всички дрехи. Потници с презрамки, рокли с гол гръб, всички видове деколтета освен прекалено изрязаните са подходящи за тях. Дълбокото деколте само ще подчертае малкия бюст.

Деколте за голям бюст

Тесните рамени са били еталон за красота през античността. В наше време обаче те не са чак такъв хит, затова притежателките им се опитват оптически да ги разширят.

Това може лесно да се постигне с дълбоко и широко квадратно деколте. Контрастът между цветовете на дрехите също осъществява зрителната измама и прави раменете по-широки.

Има и жени, които искат да скрият прекалено широките си рамене. Такива обикновено имат дамите, които активно се занимават със спорт. За тях са блузите и роклите с дълбоки кръгли деколтета, както и U-образните деколтета.

Мускулестите им гърбове ще са истинска атракция, ако са открити от рокля с гол гръб. Жените с широки рамене никога не трябва да носят деколте тип лодка.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати