Какво представлява Body Corset?

Body Corset

Body Corset е мода, която се наложи в цял свят преди години, а днес настъпва с пълна сила и у нас. Новата тенденция обхваща както подрастващите, така и по-възрастните почитатели на нетрадиционните флешове, татуси, пиърсинги, импланти и козметични операции.

Според почитателите на Body Corset това е един естествен начин да подчертаем нежните черти, дадени ни от природата. Хубавото при него е, че когато ни омръзне, лесно можем да го премахнем, за разлика от това да си разрежем езика със скалпел, да разширим дупките на ушите си или да изрежем хрущяла си.

Иновацията е свързана с пиърсинга и е доста по-обратима от татусите. Докато някои предпочитат да дупчат ушите си, други - езика и пъпа, при Body Corset се правят дупки на гърба.

В новият метод за разкрасяване се правят 10 или повече пиърсинга на целия гръб. Поставяните обици са кръгли и на тях се нанизва дантела или плат, който имитира корсет.

Body Corset пиърсинг

Body Corset е част от течението, наречено сърфейс пиърсинг. Това е поставянето на обици по различни от обичайните части на тялото като крака, ръце, врат, рамене и др. Той се запазва за твърде кратко, тъй като тялото изхвърля само чуждите тела.

Поставянето на какъвто и да било пиърсинг трябва да се извършва от професионалист. За Body Corset се използват обици със специфична форма, от титан или тефлон.

Резултатът изглежда като произведение на изкуството, но е доста неудобно, тъй като може да се закачи във всяка дреха, която облечете. Най-големите фенове на този вид пиърсинг, са почитателите на готик стила.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати