Пъстрите косми под мишниците станаха хит сред дамите

Цветни мишници

Поредната щура модна тенденция заля интернет и от ден на ден събира все повече почитатели. Ако доскоро се смяташе за недопустимо съвременните представителки на нежния пол да се разхождат с косми под мишниците, нова модна вълна напълно го позволява.

Най-новият хит сред младите дами е буйната растителност в тази област, която за капак на всичко трябва да е боядисана в различни ярки цветове, показват фотоси, публикувани в западни сайтове.

В последните десетилетия премахването на косъмчетата се превърна в една от задължителните разкрасителни процедури за дамите. Не можем да не споменем също така, че към бръснача все по-често взеха да посягат и представителите на силния пол.

Към днешна дата обаче критериите за естетика силно се променят. Господата пуснаха дълги бради, а някои от по-ексцентричните дами - буйна растителност под мишниците си.

Според критиците в основата на тази шантава тенденция стоят някои известни лица. Сред звездните личности, които с най-голямо удоволствие се разхождат с боядисани косми в тази област, са изпълнителките Майли Сайръс, Мадона и Лейди Гага.

Както техните фенове са пределно наясно, и трите дами обичат да се отличават от останалите музиканти и честичко да попадат под светлините на прожекторите. Други ВИП персони, позволили си да се появят в публичното пространство с неепилирани мишници, са още Джулия Робъртс, Бионсе, Кели Роуланд, София Лорен, Дрю Баримор.

Любопитен факт е, че след като в медийното пространство бяха публикувани провокативни фотоси на всички тези звезди, те много бързо намериха последователи. За нула време социалните мрежи бяха засипани от снимки на млади момичета, които си позволиха да покажат пред цял свят боядисаните си косми. В голяма част от случаите те са оцветени в ярки багри и са в унисон с цвета на косата на съответната госпожица.

Много от потребителите в интернет, най-вече тези от мъжки пол, подхождат доста скептично към новата тенденция, но други се опитват да надникнат под повърхността на тази кампания. Очевидно има и такива хора, според които пускането на косми под мишниците е чудесен начин да се покаже, че жените и мъжете имат равни права, и няколко косъма няма как да навредят на истински красивите дами.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати