Модни трикове, с които ще изглеждаме по-високи

Жена

Високите токчета са първият аксесоар, който идва на ум на жените, стремящи се да добавят малко височина на осанката си. Това обаче не е единственото, от което може да се възползвате, защото има още няколко хитри модни трика, с които да изглеждате по-високи.

Монохромно облекло

Да се облечете монохромно означава да изберете долна и горна част на облеклото си в един цвят. По този начин тялото ви изглежда като права вертикална линия и създава илюзията, че сте по-високи, отколкото всъщност сте.

V-образни деколтета

Този вид деколте създава по-голямо разстояние между брадичката и гърдите и така удължава вашите естествени пропорции. Освен това V-образното деколте създава илюзията за по-слаба горна част на тялото.

Подгъване на панталона

Подгънете всички панталони с няколко сантиметра в края на крачола, така че вътрешната му страна да бъде лицева. Това ще накара краката ви да изглеждат по-дълги, а лекото показване на глезена е секси и женствено.

Висока Талия

Носете висока талия

Избирайте предимно дънки и панталони с висока талия, които да стоят над блузата ви. Това ще удължи визуално краката ви, особено ако панталоните са тип чарлстон.

Носете къси поли и панталони

Когато температурите навън са по-топли, носете повече къси поли и панталони, защото колкото повече плът от краката си показвате, толкова по-високи изглеждате.

Носете обувки с остър връх

Обувките с остър връх могат да създават илюзията, че сте по-високи, защото оптически удължават линията на крака. Затова, ако искате почивка от високите токчета, изберете такъв тип обувки.

Забравете за големите чанти

Малките чанти ще отиват на ниската ви фигура повече, отколкото големите. Причината е контрастът между ниския ръст и една огромна чанта е неизбежен и с нея дори ще изглеждате по-ниски.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари