Непростими грешки, които правите при избора на бельо!

Избор на бельо

Водещи модни експерти казват, че повече от 80% от жените не носят своя размер бельо. Също близо 70 процента от дамите правят някои основни грешки при избори си на така наречените долни дрехи. Представяме ви малко стратегическа информация как да избегнете някои недоразумения, в случай че сте част от тези многобройни групи.

Лято е. Време е за вашия редовен сутрешен джогинг. Обличате клин и потник. Презрамките на сутиена ви обаче се виждат. Грешка. Силиконовите каишки са тези, които държат сутиена! Можете просто да изберете сутиен без презрамки и в този случай това ще ви позволи да промените местоположението на презрамките.

В доброто старо време да се носи черен сутиен под ефирна бяла блуза беше модерно. Днес обаче това е меко казано смешно, за да не кажем, че направо е грозно. Така че, хубаво е внимателно да подбирате и съобразявате сутиена си с ежедневния си тоалет.

Една от най-често срещаните грешки при избора на дрехи е с размерите. Няма значение какъв е размерът на бельото ви, уверете се, че сте избрали правилния за вас. Не е необходимо другите да знаят номера му, важното е, че вие ще се чувствате по-комфортно и щастливо.

Дантелените и сатенени бикини може и да са секси, но тези материи не са препоръчителни, що се отнася до бельото. Памукът е най-подходящият плат за здравословно бельо, което няма да запарва интимната ви област и няма да създава предпоставки за поява на инфекции и кожни обриви.

Бельо

Дори и да смятате, че бельото с висока талия е добра идея – грешите. Да, разбира се, вярно е, че прибира корема и той изглежда плосък. Представете си, че сте на интимна среща. Ако имате намерение да покажете на партньора си това бельо, трябва да знаете, че то наистина отблъсква мъжете. Те реагират странно на бикините с високата талия, защото правят връзка с бабите си.

Избягвайте оформящото бельо. То е направено от еластични материи, най-вече синтетични, които не позволяват естественото проветрение на кожата и лигавиците на гениталиите. Експертите са категорични, че стягащото бельо дори може да причини мравучкане и изтръпване на долните крайници заради притискането на нервите, инервиращи мускулатурата на долните крайници и таза.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари