Единичната обеца отново е хит това лято!

една обеца

Тенденцията обеца да се носи само на едното ухо отново се завръща това лято. Самотните обеци бяха изключително модерни преди години, но след като някой ги заклеймиха като прекалено екстравагантни, те бяха позабравени. Днес обаче тенденцията се завръща с пълна сила, посочват модни експерти.

Все повече дами се престрашават да излязат навън с подобен аксесоар, тъй като им придава доста нестандартна, но пък интригуваща визия. Другото преимущество на този тип обеца е, че тя може да се закрепи и за непробито ухо, така че от бижуто спокойно могат да се възползват и дами без дупчици на ушите си.

И този път може да заложите на обеци от най-различни материали, като дори не е нужно те да са скъпи. Идеята тук е аксесоарът да бъде максимално екзотичен и дори крещящ. В зависимо от вкуса си можете да заложите на по-скъп материал или някакъв по-обикновен като пластмаса. Можете да заложите на по-изчистените модели или пък на такива, които са инкрустирани.

Ако този вид бижу много ви харесва, но не сте сигурни с каква точно обеца да се накичите, последвайте съветите на модните специалисти. Според тях най-удачно би било да се подбере обеца в по-причудлива форма, която обаче да следва извивките на ухото. Можете да се спрете на фини бижута или пък на по-обемни и дълги, но имайте предвид, че те трябва да са ярки.

единична обеца

Много модерни тази година са интересните материи, кристали или такива, които наподобяват пластмаса. Но обърнете внимание, че среброто и златото са табу в момента, съветват хора от модния бранш.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари