Как правилно да подберем тоалет според цвета на косата си?

Как правилно да подберем тоалет според цвета на косата си?

За да бъде една жена наистина неотразима, трябва да съобрази багрите на дрехите си с цвета на косата си. Със следващите модерни комбинации, предложени от експерти, не само че няма да сбъркате, но и моментално ще оберете овациите.

Руса коса

Подходящи за блондинките са по-ярките и наситени цветове. Ето защо най-добре да включите в гардероба си повече рокли, топове, ризи и блузки в зелено, ярко синьо, розово, морско синьо. С бялото и по-бледите цветове трябва да сте по-внимателни. Ако решите да заложите на дреха с такъв цвят, е желателно да я съчетаете с по-атрактивни бижута и аксесоари.

Черна коса

Този цвят на косата изисква да подберем тоалет в по-светъл цвят. Така например спокойно можем да заложим на жълто, розово, синьо, червено, лилаво. Дреха в черно също може да бъде решение, но със сигурност не бива да се прекалява с тази багра.

Как правилно да подберем тоалет според цвета на косата си?

Рижава/червена коса

Вероятно и сами сте забелязали колко добре седи грива в такава багра на облекло в зелено. Другите цветове, които задължително трябва да присъстват в гардероба на огнените дами, са розово, червено, тюркоаз, синьо, малина.

Кестенява/кафява коса

Дамите с по-топъл цвят на косата е добре да подберат тоалет в златисто, топло оранжево или топло жълто. Подходящи за тях са още цветовете марон, лилаво, бледорозово. Същевременно жените с такава грива трябва да бъдат по-внимателни със сивия цвят.

Коса с кичури тип Балеаж

Тази изключително нашумяла фризура изисква подбор на по-топли тонове. Заложете на пясъчните тонове и жълтите нюанси. Дрехите в цвят охра също биха стояли на дамите с леко изсветлена на места коса.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари