Ефектни предложения за носене на дънково яке

Дънково яке

В периода между лятото и есента се нуждаем от връхна дреха, която ни предпазва от вече усещащия се сутрин и вечер хладен полъх. Тогава на помощ идва дънковото яке, което което може да се носи почти през цялата година и да се съчетае с почти всичко от гардероба ви.

Ако вие сте привърженици на дънковите якета, но не сте сигурни как да го компилирате с останалите си дрехи, ето няколко комбинации, които могат да паснат идеално на визията ви, без значение дали тя е по-спортна или пък елегантна. Вижте начините за носене на дънково яке!

Дънково яке с къса дантелена рокля

Тази комбинация е по-предпочитана от дамите с изявена романтична натура. Като допълнение към нея можете да добавите бели кецове и малка кожена чантичка.

Дънково яке с къса памучна рокля

Това е изключително подходяща комбинация, на която се спират дамите с по-приключенски и свободен дух. Добавете платнени гуменки с връзки, кожена раничка и сте готови за излизане.

Дънково яке с пола

Дънково яке с дълга пола или рокля

Едно любимо съчетание, което ще ви накара да се чувствате красиви, елегантни и женствени. Допълнете визията си, като заложите още на кецове или сандали, както и на дамска чанта тип плик.

Дънково яке с тениска и клин

Тази комбинация е по-подходяща за момичетата с афинитет към ретро модата. Спокойно можете да облечете дънковото си яке върху по-широка тениска и да си сложите черен клин и високи кецове. Придайте завършен вид на визията си, като вдигнете косата си на висока опашка и си сложите обемни овални обеци.

Дънково яке с къси панталонки

Един чудесен избор за нощна разходка по плажа. Спрете се още на лек топ, кожени сандали, малка кожена чанта и сте готови са излизане.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати