Дрехите, които задължително трябва да присъстват в гардероба на 30-годишната жена

Дрехите, които задължително трябва да присъстват в гардероба на 30-годишната жена

Преди да навършат 30 години, повечето от момичетата обикновено имат пъстри и по-обикновени дрехи, което е напълно в реда на нещата. Достигнат ли тази важна възраст обаче, дамите вече се нуждаят от малко по-официални дрехи, с които да се чувстват уверени на работното си място, както и по време на всички важни събития, посещавани от зрелите хора. Ето и кои са основните елементи, които задължително трябва да присъстват в гардероба на всяка себеуважаваща се 30-годишна жена.

Тренчкот

Гарантираме ви, че няма да съжалявате, ако замените якетата от тийнейджърските си години с тази по-дълга връхна дреха. Тренчкотът може да направи изискана дама дори и от най-голямата бунтарка. Освен това той издължава фигурата и я прави по-елегантна. Съчетава се успешно както с панталон, така и с рокля и стои добре с различни модели обувки. Ето защо го определяме като една от най-добрите възможни инвестиции.

Дрехите, които задължително трябва да присъстват в гардероба на 30-годишната жена

Права пола

Този тип дреха със сигурност изглежда скучен и може би дори старомоден за повечето тийнейджърки, но истината е, че правата пола е един от най-добрите приятели на работещата в офис млада дама. Тя оформя добре тялото, удобна е и изглежда много стилно, когато се съчетае съчетае с риза от подходяща материя.

Кашмирен пуловер

Той определено не е една от най-евтините инвестиции, но ви уверяваме, че цената му си заслужава, защото ще направи от вас елегантна дама, дори и да го съчетаете с най-обикновени ластични дънки. Освен това е мек и изключително приятен на допир.

Официален панталон

Колкото и да не ви се ще да се разделяте с любимите си ластични дънки, има голяма вероятност след като навършите 30 години, професионалните ви ангажименти да ви го наложат. Тогава ще трябва да си закупите малко по-официален панталон, с който да изглеждате не само стилни, но и делови.

Дрехите, които задължително трябва да присъстват в гардероба на 30-годишната жена

Копринена риза

Тази елегантна и ефирна дреха несъмнено ще ви накара да се почувствате женствени, красиви и специални. Тя може да се съчетае отлични както с правата пола, така и с официалния панталон, за които стана дума по-рано.

Специалната рокля

Навършвайки тридесет години, повечето дами все по-рядко поглеждат към тениските и джинсите си, когато им се наложи да се подготвят за някое специално събитие. Обикновено за този повод, държащите на визията си представителки на нежния пол търсят тоалет, в която да се чувстват неотразими. Ето защо е задължително да имате една „уау“ рокля под ръка.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти