Изберете правилните дънки според вашия тип фигура

Изберете правилните дънки според вашия тип фигура

Основните типове фигура са наречени ябълка, круша, пясъчен часовник и банан към тях може да се прибави и закръглената фигура на по-пълните жени, с което типовете стават пет.

Когато избирате дънки, е важно да се съобразите с основните характеристики на вашата фугира, за да подчертаете предимствата ѝ и да скриете недостатъците.

Дънки тип цигара или наричани още скини джинс, които са тесни около крачола и идеално прилепват по краката, отиват на жени с тип фигура банан, пясъчен часовник и круша. Този модел трябва да избягват жените с фигура ябълка и закръглените жени. Тези дънки подчертават бедрата и дупето.

Изберете правилните дънки според вашия тип фигура

Класическият тип дънки опитват на жени с фигура пясъчен часовник, круша, ябълка и закръглените жени, а трябва да се избягват от жените с фигура банан. Този модел визуално скрива излишното тегло, но кара слабите момичета да изглеждат още по-слаби.

Отпуснатите дънки са подходящи за жени с фигура пясъчен часовник, ябълка и банан, а не се препоръчват за жени със закръглена фигура и тип круша. Дънките подчертават талията и скриват недостатъците на бедрата, но с тях ниските момичета ще изглеждат още по-ниски.

Дънки с висока талия са подходящи за фигура банан, пясъчен часовник и закръглена фигура, а не се препоръчва на типовете фигура ябълка и круша. Моделът скрива недостатъците на талията и бедрата, но намалява височината, заради което не бива да се носи от по-ниски момичета.

Средната дължина на талията при дънките е отлична за жените с тип фигура круша, закръглената фигура и пясъчен часовник. Моделът не отива на фигура ябълка и фигура банан. С тези дънки най-добре ще подчертаете своята талия.

Изберете правилните дънки според вашия тип фигура

Ниската талия отива на фигура ябълка, банан и пясъчен часовник, а не е препоръчителна за закръглената фигура и фигурата тип круша. Този модел подчертава дупето, но кара краката да изглеждат по-къси.

Дънките тип чарлстон са подходящи за фигура ябълка, закръглена фигура и пясъчен часовник, а трябва да се избягват от жените с фигура на круша и банан. Моделът намалява визуално горната част на тялото, като с тях рамената ви изглеждат по-тесни.

Дънките с широк крачол изглеждат най-добре върху жените със закръглена фигура, тип ябълка и пясъчен часовник. Не са препоръчително за фигура банан и круша. Моделът прикрива недостатъците по бедрата и дупето, но с тях ще изглеждате по-ниски.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати