Драконови плетива и омбре чорапи са хитът при облеклата този сезон

драконови чорапи
Снимка: boredpanda.com

Модерни за новия сезон ще бъдат по-пъстрите аксесоари, които съчетават няколко цвята и освен че ще ви защитават от студа навън, ще привличат вниманието към вас.

Драконовите ръкавици са една от последните иновации в модата. Наречени са драконови, тъй като с вида си приличат повече на кожата на дракон, отколкото на обикновени ръкавици.

Те са комбинация от няколко ярки цвята, които идеално се допълват помежду си. Оголени остават единствено пръстите, така че ако искате напълно да си подхождат, трябва да съобразите цветовете на ръкавиците с лака си за нокти.

драконови ръкавици

Ръкавиците са от 100-процентова вълна и са плетени на една кука, за да ви топлят в студа.

Понеже времето захладнява, плетивата стават актуални и освен ръцете, трябва да топлите и краката си. За тази цел отново може да се спрете на драконови терлици, които също като ръкавиците, напомнят кожата на дракон.

Те за подходящи и за деца, и за възрастни, като дълбочината им може да варира от глезена до формата на ботуш.

Обмре чорапите са третата цветна тенденция за новия сезон. Преди няколко години омбре прическите бяха изключително актуални, а за предстоящите студени месеци модата от косите се пренася при дрехите.

омбре чорапи
Снимка: boredpanda.com

Те са ярки и идеално съчетават два различни цвята, а и могат да ви топлят, когато навън температурите са по-ниски.

Предлагат се в различни комбинации от цветове, така че да ги комбинирате спрямо тоалета и настроението си, за да разведрявате студената и скована зима.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати