ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Кои са най-сексапилните брадати звезди

Кои са най-сексапилните брадати звезди

Надежда НедеваНадежда Недева
Джедай
693151
1 от 5 Снимки

1. Принц Хари


Изненадващо на първо място е посочен британският принц Хари, син на покойната лейди Даяна, макар повечето му фенове да считат, че брадата го прави да изглежда доста по-възрастен;
Практичен уред за премахване на мъх
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
44.00 лв.
Виж ››

Съвсем доскоро жените определено не харесваха мъжете, които са с бради. И дори не става въпрос за онези дълги и изглеждащи неподдържани бради, каквито можете да видите сред пакистанци и афганистанци и сред голяма част от нашите попове (без да имаме за цел да ги обиждаме).

Говорим за изисканите и добре оформени мъжки бради, от които дамската половина от обществото се оплакваше, че им боцка.

На 1 септември отбелязваме Световния ден на брадата и как по-удачно да отдадем нужното внимание на този празник, ако не с фокус върху най-секси мъжете, които имат брада.

При направени наскоро анкети се оказва, че дамите вече възприемат мъжете с брада за изключително мъжествени и сексапилни. Освен това те считат, че тези мъже са с ясно изразена индивидуалност и имат артистичен дух.

И именно във връзка с гореспоменатите анкети относно мъжката брада дамите са изразили и своето мнение относно това кои са най-сексапилните брадати звезди. Важно да се спомене, че в анкетата са участвали и мъже, като общият брой на запитаните е над 1 000 души. Кои са най-сексапилните брадати звезди, вижте в нашата галерия, пълна с тестостерон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати