Задължителните модели сутиени, които трябва да имаш в гардероба си

1 от 5 Снимки

1. Тип тишърт


Удобен, практичен и подходящ за всяка ситуация и случай. Ежедневен тип сутиен, удобен за големи бюстове. Комфортът се обуславя от презрамките, които са стегнати, плътни и не са особено тесни. Те не се впиват болезнено, както при някои от другите модели;

Сутиенът е неделима част от субкултурата на съвременната жена. Различните случаи изплискват различни модели. Това налага в гардероба си да имаме поне няколко вида от това бельо.

Разгледайте гардероба си, преценете какви рокли и дрехи имате и се замислете дали вашите модели сутиени са най-подходящи за тях. Тук е важно да обърнете внимание не само на моделите, но и на цветовете.

Още нещо, което е от особена важност за добрия външен вид и здраве на гърдите - избирайте си подходящи за формата на бюста ви и удобни сутиени. Ако бельото постоянно ви стиска и подпира, това може да причини дори появата на бучки в гърдите.

В зависимост от това какво възнамеряваме да носим, е нужно да изберем подходящ вид сутиен. Специалистите в бранша са категорични, че в гардероба на всяка жена трябва да има пет основни типа сутиени, от които да може да избира във всяка една ситуация. Разгледай галерията горе, за да разбереш кои са те.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари