Нова мода! Пижамите излизат на улицата

Нова мода! Пижамите излизат на улицата
Снимка: karmin

Странна и неочаквана мода превзема модните подиуми. Светът на модата не е виждал по-безумна тенденция досега. Вече ще можем да се разхождаме по пижами на улицата.

Пижамите бавно и сигурно се качват на подиума. Само най-смелите момичета биха се осмелили да последват тази тенденция. Тя събира все по-голямо одобрение и се налага като световна тенденция.

Може би смятате, че пижамите са дрехи, предназначени за сън. Това може и да беше така, но днес нещата стоят по коренно различен начин. Халите и домашните дрехи навлизат в пълна сила на подиумите.

В дневна или нощна комбинация – пижамите определено изглеждат чудесно. Халатите, любимо облекло за дома, днес се носят като заместител на пролетно палто.

Ако не сте убедени, че такава мода съществува, просто се огледайте. От доста време насам момичетата носят обикновени копринени рокли. Те по нищо не се различават от нощниците за сън.

Световните дизайнери определено изненадаха почитателките си. Тази година наборите от пижами от две части на редица марки се предлагат като основна дреха за предстоящия сезон.

Може и да е трудно да свикнем с идеята да носим домашната пижама навън пред критичните погледи на обществото. Въпреки това иновативната идея среща все по-широка популярност и одобрение.

Коментарите на световните критици са положителни. Разгледайте предложенията в галерията ни – те определено ще променят мнението ви, ако вече не сте облекли пижамата, готови за предстоящия ден навън.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати