Денимът превзе модните тенденции тази година

Денимът превзе модните тенденции тази година

Денимът превзема 2017-та година. Модата на осемдесетте и деветдесетте години на миналия век се завръща. Миналият век бе вдъхновен от дънковите якета. Днес те се завръщат с пълна сила. Модните подиуми ни предлагат уникални съчетания между стил и красота.

Пролетните дни, когато температурите не са достатъчно ниски, за да носим зимните си палта, но все пак не е толкова горещо, че да излизаме без яке, то на помощ ни идват точно тези дънкови якета.

Дънковото яке никога не си е тръгвало окончателно от гардероба ни. Тази пролет обаче то е поставено на пиедестал. На мода идват широките модели, които неизменно присъстваха през деветдесетте.

Един от модните цветове през 2017-та, ще е розовото. Тенденциите като цяло ще продължават и развиват тези от миналата година. А акцентът през 2016-та бе на блясъка от 80-те. Така съвсем логично, днес продължението е с тенденциите от 70-те. Така че е добре да се приготвите за диско блясък, големи аксесоари, металически блясъци и принтове. И много, много деним.

Денимът превзе модните тенденции тази година

Модните корифеи обръщат вниманието на публиката си към персонализирания деним. На мода са моделите с най-различни стикери, които подчертават индивидуалната нотка и поставян един нов акцент в иначе стандартния деним. Стикерите са в преобладаващо розово, но въпреки че са ярки, в същото време те са малки и не претрупват визията.

Наред с денима, на мода идва и кадифето. То е една твърде претенциозна и странна материя, поради което е нужно да е само акцент във визията.

Той трябва да си кореспондира добре с останалите елементи от облеклото, като най-добри за това са сатенът или коприната. Като цяло си подхожда с най-леките и ефирни материи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати