Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Ето кои са най-модерните комбинации от цветове за пролетта

Ето кои са най-модерните комбинации от цветове за пролетта

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
3 от 3 Снимки

3. Коралово и бронзово


Кораловият цвят ще е сред актуалните цветове и през пролетта, а най-добре се съчетава с бронзовото според модните блогъри. Въпреки че и двата нюанса са ярки, те се допълват идеално и няма да сгрешите, ако заложите на тях както за ежедневната си визия, така и за официално събитие.

Три комбинации между цветове ще са най-актуални за пролет 2022-ра. Тези варианти ще ви вкарат в крак с модните тенденции и освен това ще се чувствате няколко пъти по-секси.

Стилистите съветват да забравите за класическите комбинации от черно и бяло или черно и червено, защото за новия сезон ще са модерни по-пъстри нюанси, които привличат погледа.

Емблематичният за пролетната мода зелен цвят е задължителен за новия сезон. Сред новите пролетни цветове са още синьото, жълтото и кораловото, а как точно да ги комбинирате, може да разгледате в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Zlatka Georgieva
Zlatka Georgieva
11.04.2017 08:23
Браво! Наистина ми харесаха вашите идеи, мисля че те важат за всички дами, дори и за пухкавелки като мен! Аз лично предпочитам изчистената визия и като всяка жена притежавам доста дрехи, наскоро обаче попаднах на един сайт, където ми харесаха моделите и реших да си купя - бях удовлетворена от поръчката си. …
1
0
Julia  онлайн магазин
светло синьо и розово са хит тази пролет, зеленото разбира се в няколко нюанса
0
0