Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Как да си изберете идеалната пола според типа фигура

Как да си изберете идеалната пола според типа фигура

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
2 от 5 Снимки

Фигура Кръг


Подходящите поли за вас са с А-силует, пола тип молив, пола прегърни ме и права пола. Те правят силуета по-дълъг и отличат вниманието от талията. Спирайте се само на модели с ниска талия и А-симетрична кройка;

Полите могат да правят бедрата ви по-едри, да скъсяват ръста, да подчертават талията или визуално да правят краката по-дълги. Ето защо е много важно да подбирате полата си спрямо типа на вашата фигура.

Различават се 5 основни типа женска фигура – ябълка, круша, пясъчен часовник, банан и кръг. Всяка от тях има своите достойнства и слаби места, които могат да се прикрият с помощта на дрехи.

Температурите вече тръгват нагоре, което предразполага да носим по-оскъдни дрехи и да показваме плът, но за да се чувствате уверени, дрехите идеално трябва да се вписват с фигурата ви.

Има няколко основни видове поли, които може да откриете в магазините за дрехи.

Полата тип молив подчертава стройните крака, но не се препоръчва за жени, които да наддали в областта на бедрата. Полата тип лале увеличава разликата между талия и краката, но съкращава няколко сантиметра от ръста.

Полата тип прегърни ме скрива проблемните зони в областта на корема и бедрата, но не е препоръчителна за жени с наднормено тегло.

Полата с А-силует прикрива широките бедра, но намалява размера на краката. Полата тип балон подчертава талията, но прави бедрата по-масивни. Полата на плисета скрива широките бедра, но не се препоръчва при по-пълни жени.

Мини полите правят краката по-дълги, но не бива да се носят от жени, които са високи над 1.70 метра. Правата пола подчертава силуета, но и ви прави по-ниски.

Полата на слоеве прави бедрата по-обемни, но е добре жените с наднормено тегло да я избягват. Полата тип метла прикрива недобре изглеждащите крака, но не се препоръчва за ниски жени.

Кои видове поли ще ви отиват най-много според вашия тип фигура, може да проверите в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Zlatka Georgieva
Zlatka Georgieva
06.04.2017 08:48
Браво! Наистина ми харесаха вашите идеи, мисля че те важат за всички дами, дори и за пухкавелки като мен! Аз лично предпочитам изчистената визия и като всяка жена притежавам доста дрехи, наскоро обаче попаднах на един сайт, където ми харесаха моделите и реших да си купя - бях удовлетворена от поръчката си. …
1
0