Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Седемте модни мита, за които трябва да забравите

Седемте модни мита, за които трябва да забравите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
7 от 7 Снимки

7. Инвестирайте в класика – не и днес


Ясно е, че култовите модели чанти никога няма да излязат от мода. Въпреки това всеки сезон идва с лимитирани и уникални колекции, към които се стреми всяка повелителка на модата.

В модата има митове, които е време да разсеем. От доста време насам модните табута падат едно по едно. Вече не е нужно да съобразявате цветовете на чантата с обувките и като нищо може да съчетаете златото със среброто.

ЧЕ Злато и сребро не се съчетават, е абсолютна грешка. Крайно време е този назадничав мит да бъде разбит. Не се притеснявайте да носите заедно не само злато и сребро, а също така и скъпоценни камъни и евтини бижута. Правилото е – колкото повече, толкова по-добре. Един добър пример са няколкото пръстени или гривни, изработени от различни метали на едната ръка.

В последните няколко годините кориците на списанията ни изненадват приятно, разбивайки на пух и прах наложилите се от прекалено много време тенденции и правила. След като без проблем транссексуален модел може да показва женски дрехи, вече нищо не е същото.

Време е да разбием митовете в модата. Вижте в галерията кои от заучените правила е време да забравите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати