ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Направи си сам: Умен Капсулен гардероб!

Направи си сам: Умен Капсулен гардероб!

1 от 7 Снимки

1. Избор на базов цвят


За да подредиш капсулния гардероб, е нужно да избереш своя базов цвят. Обикновено изборът пада на черно и тъмно синьо. Черното е цветът, който се съчетава с всички останали. Ако ти е тъмен, по-добре избери тъмно синьото. След като избереш базов цвят, много по-лесно ще изградиш структурата на гардероба си;

Капсулният гардероб е един от най-иновативните начини да се сдобиеш с един наистина добре подреден органайзер за дрехи. Той е един от най-актуалните начини да се справиш с проблема Няма какво да облекла.

Към капсулния гардероб прибягват все повече известни дами и модни блогърки. Световната мода слиза от сцената и навлиза в ежедневието ни именно благодарение на него. Ако по някаква случайност все още не сте чували за тази уникална иновация – вижте какво е капсулен гардероб и как да си направите един и за себе си.

Най-простичко казано, капсулният гардероб е сет от определен брой дрехи, които могат да се съчетаят помежду си по начин, по който могат да създадат множество комбинации. Собственикът му се сдобива с определен брой дрехи, които са достатъчни, за да бъде стилен и добре облечен, без да дава много пари.

Това предотвратява импулсивното пазаруване и пести от финансите. Захабената и стара дреха се изхвърля и се отива до магазина само за да бъде заменена. За да се сдобиеш с този така удобен капсулен гардероб, е нужно да следваш стъпките, които са указани горе в галерията.

Изпразни гардероба и извади всичко на показ. Така ще видиш с какви разполагаш и ще оцениш възможностите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати