Разкрийте повече от себе си с прозрачни панталони

Модни престъпления

Нова мода е на път да превземе световните подиуми. Прозрачни панталони разкриват всичко за вас.

Прозрачните панталони вече са на пазара. Производителите са убедени – те определено ще накарат хората да говорят за вас. Не се знае обаче в какъв контекст.

Иновативният модел е изработен от пластмасова материя и е съвършено прозрачен. Той бе пуснат за продажба за пръв път от фирма за телевизионна търговия. Артикулът носи търговската марка Clear Plastic Straight Leg Jeans. За да се сдобиете с него, ще трябва да се разделите с 55 британски лири.

Хората, които са измислили модела уверяват купувачите, че с този панталон всички ще се обръщат след вас. Търговците ги рекламират като незаменими за концерти на открито и за всякакви партита. С прозрачните панталони няма как да не сте в центъра на купона.

Новата мода бързо спечели почитатели из цял свят. За да не се стига до конфузни ситуации, е добре под прозрачния панталон да обуете някакво бельо.

Ако пък сте смели и не обичате нещо да пречи на вродената ви свобода, поне комбинирайте с дълъг пуловер или шлифер. И един съвет за дамите – най-добреепилирайте краката си, преди да се пуснете сред хора издокарани с новия артикул.

Това не е първият път, когато прозрачни дрехи идват на мода. Сега обаче са доста по-смели отпреди. За пръв път модата дойде през 2012-та.

С наближаването на топлите дни е логично да захвърлим дебелите дрехи и да покажем колкото се може повече.

Прозрачен панталон

До момента всички прозрачни материи винаги са били леки и секси. Съветът на дизайнерите винаги е бил да не прекаляваме с разголването, но с прозрачните панталони това сякаш е невъзможно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати