Мръсотия по дънките е нова модна приумица

Мръсотия по дънките е нова модна приумица
Снимка: nordstrom

425 долара – толкова ще трябва да отделите, ако искате да се сдобиете с чифт от новата модна приумица – дънки с мръсотия по тях. Новото облекло казва само едно за носещия го – той определено е човек, който не се страхува да се изцапа.

Протритите джинси Баракуда с петна като от мръсотия вече се продават във веригата магазини Нордстром на доста спорна цена. Създателите на джинсите са убедени, че те са едно здраво работно облекло, покрито с петна като от кал. То показва, че притежателите им не се боят да запретнат ръкави и да се изцапат, докато работят.

Към новите модели дънки се продава и сако. То изглежда по същия начин и е на същата цена от 425 долара. Според описанието дънките Баракуда страйт лег не са панталони, а една дегизировка за богати хора, които смятат физическата работа за нещо смехотворно и лесно за изпълнение.

Новата мода определено поставя много въпроси и е въпрос на време да се сдобие със своите критици. Както е доказвано многократно обаче, изключително мръсната серия /виж галерията/ ще събере много повече почитатели, които ще изкупят и последния чифт, и то в най-кратки срокове.

За момента уникалната по рода си стока се продава само в сайта на производителите. Ако се съгласите да платите сумата от 425 долара за чифта, получавате безплатна доставка. Всеки, поръчал мръсните си дънки, получава обещание от компанията да ги получи с безплатна доставка, независимо къде се намира новият им притежател.

Интересното е, че компанията производител е същата, която преди време успя да пласира в мрежата камък за 85 долара. Единственото специфично за изделието бе, че бе опаковано в кожа. Всъщност камъкът бе облечен до половината в кожа и бе предназначен за хора, които нямат какво да правят с парите си. Някои предположиха, че той може да се използва като сувенир от Земята при една евентуална среща на човечеството с извънземен разум. Това е поредното доказателство колко важна е рекламата за един продукт.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати