Бъди неотразима на бала! Модни съвети за абитуриентки

1 от 5 Снимки

1. Цветовете


Те не трябва да се пренебрегват. Водещи за сезон 2017-та са розовото и зеленото. Ограничения няма и дизайнерите масово използват ягодово, карамелено, бебешко, с тон на тъмна череша и изобщо – всичко в тази гама. Изключително търсен е и новият цвят, наречен Райски остров. Той е предпочитан от холивудските звезди и блесна на Седмица на модата, като оглавяваше колекциите на повечето известни брандове. Дизайнерите препоръчват на брюнетките цвят пламък или жълта иглика, но само с уговорката, че жълтото не е за всеки. Добре е по-бледите момичета да странят от този цвят. За огнените червенокоски най-подходящ е фаворитът за 2017-та – пролетно зелено, както и всички негови нюанси;

Баловете са вече тук. За да не объркате нещо в последния момент, прочетете кои са най-новите модни съвети, от които не трябва да се отклонявате и за миг. Ето как да спечелите в надпреварата за кралица и крал в тази вълшебна нощ.

На първо място винаги е Роклята. Тя не трябва да е най-скъпата, а правилната. Дори да нямате перфектно тяло, нищо не ви пречи да дефилирате с високо вдигната глава. Единственото нужно е да изберете правилната за вашата фигура рокля.

Изберете дългата рокля, ако имате излишни мазнинки. Нека тя бъде с тънка лента или коланче точно под бюста. Това ще ви накара да изглеждате елегантно, без никой да забележи малкия ви комплекс.

Ако ли пък не сте сред най-високите, заложете на къс модел. От няколко години насам на мода са роклите тип балерина и са предпочитани от миньончетата. Дори да имате перфектно тяло, не трябва да се разголвате прекалено – все пак не сте на плажен купон.

В галерията горе може да разберете най-важните елементи, на които трябва да обърнете ключово внимание, ако искате да сияете на своя празник.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати