Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Бъди неотразима на бала! Модни съвети за абитуриентки

Бъди неотразима на бала! Модни съвети за абитуриентки

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 5 Снимки

2. Стилни аксесоари


Един тоалет е нищо без аксесоари. Важното е ги съчетаете с тоалета си. Бижутата, чантите и обувките – те трябва да се подберат така, че да се акцентира върху стилното излъчване и да се избяга от излишно претрупване. Падате ли си по масивните обици и колиета, роклята ви трябва да е семпла и изчистена. Когато одеждата ви е лъскава и с камъчета, най-добре ще е да заложите на дискретното бижу.

Баловете са вече тук. За да не объркате нещо в последния момент, прочетете кои са най-новите модни съвети, от които не трябва да се отклонявате и за миг. Ето как да спечелите в надпреварата за кралица и крал в тази вълшебна нощ.

На първо място винаги е Роклята. Тя не трябва да е най-скъпата, а правилната. Дори да нямате перфектно тяло, нищо не ви пречи да дефилирате с високо вдигната глава. Единственото нужно е да изберете правилната за вашата фигура рокля.

Изберете дългата рокля, ако имате излишни мазнинки. Нека тя бъде с тънка лента или коланче точно под бюста. Това ще ви накара да изглеждате елегантно, без никой да забележи малкия ви комплекс.

Ако ли пък не сте сред най-високите, заложете на къс модел. От няколко години насам на мода са роклите тип балерина и са предпочитани от миньончетата. Дори да имате перфектно тяло, не трябва да се разголвате прекалено – все пак не сте на плажен купон.

В галерията горе може да разберете най-важните елементи, на които трябва да обърнете ключово внимание, ако искате да сияете на своя празник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати