Сандалите с помпони са хит това лято! Ето как сами да си ги направите

1 от 5 Снимки
Сандалите с помпони са хит това лято! Ето как сами да си ги направите
Снимка: puretrend

Лято на 2017-та година е дръзко, смело, вдъхновяващо и цветно. Това важи с особена сила не само за аксесоарите, но и за обувките.

Особено актуални последните седмици са сандалите с помпони.

Те са пъстри, закачливи и много сладки. Освен с помпони са украсени с камъчета, златисти дрънкулки, пискюли и какво ли още не.

Ако и вие искате да се добиете с чифт от тези летни обувки, но не можете да си намерите, не се отчайвайте. И сами можете да декорирате сандалите си, придавайки им свежест и актуалност.

За да си направите сами сандали с помпони, ще се нуждаете от най-обикновени сандали с връвчици, известни като римски. Най-добър е телесният цвят, тъй като позволява да използвате най-разноцветни и шарени дрънкулки.

След като сте се сдобили със сандалите, е време да изберете подходящата велурена връв. Нужни са ви общо 4 метра – по 2 за всяка обувка.

Помпони може да намерите във всяка кинкалерия. За да ги привържете към основната връв, може да използвате конец, моментно лепило или горещ силикон.

За да направите сандалите си възможно най-цветни, заложете на всякакви пъстри и различни дрънкулки. Подберете тюркоазени, оранжеви, червени, жълти, розови топчета, бледорозови и/или златни цветя, пискюли, сърчица и изобщо – каквото ви дойде наум и каквото успеете да откриете в магазина.

След като сте се сдобили с всичко нужно, е време да украсявате. Нанижете допълнителна велурена връв наред с основната. Така ще имате възможността да премахвате цветна връв, когато ви трябват по-семпли сандали. След това може да я добавяте, когато искате цветен акцент в облеклото.

Преди да започнете същинската работа, разделете украшенията по равно за двете обувки. След това разделете горе-долу равномерно и разнообразно всички украшения по подвижната връв.

Ако украшенията се разместват, връзвайте възелче на всяко нанизано. Колкото повече и колкото по-шарени джунджурийки изберете да закичите на сандалите си, толкова по-модерни ще сте през горещите летни дни.

Заложете на собствената си креативност и ще се учудите от резултата. А ако имате нужда от вдъхновение, разгледайте нашата галерия, където ще откриете няколко невероятни модела на сандали с помпони.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати