Манекенки си показаха тлъстините и целулита! Писнало им от фотошопа

Тиа Дъфи и Керин Индър
Снимка: Maya Sherwood/Vogue
Тиа Дъфи и Керин Индър

Моделките Тиа Дъфи и Керин Индър се осмелиха да покажат на света тлъстинките и целулита си. Пухкавите дами взеха участие в кампанията BeBodyAware, за да докажат, че се гордеят с несъвършенствата си и да научат жените да се обичат такива, каквито са.

Автор на необичайния проект е самата Дъфи, която позира пред обектива на фотографа Мая Шърууд. Идеята на пищната дама е да покаже, че манекенките могат да са с различни размери и извивки, но това не ги прави по-малко красиви и женствени. По този начин тя иска да накара жените да престанат да се срамуват от телата си и да бъдат по-уверени в себе си.

Тиа е наясно, че за криворазбраните представи за красота са виновни и лъскавите корици от списания, които показват снимки на манекенки след силно обработване. Самата тя не крие, че понякога фотосите ѝ са били толкова коригирани, че едва е успявала да се разпознае. Ето защо сега иска да се разкрие пред света в най-естествената си светлина и не се срамува да покаже дори целулита си /вижте снимките ѝ в галерията по-горе/.

Тиа знае, че проблемът с портокалова кожа тревожи много дами от цял свят и дори тя е страдала много заради него. С проекта си BeBodyAware се надява, че ще окуражи нежната половина на човечеството и ще накара дамите най-сетне да обикнат себе си изцяло.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати