Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Заложете на флорални и диско бански на плажа това лято

Заложете на флорални и диско бански на плажа това лято

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Летните дни са тук. За да се насладим максимално на топлите слънчеви лъчи, е добре да изберем модерен бански, с който да покажем секси тяло.

Тази година на мода идват красивите и свежи бански костюми с флорални мотиви. Сред модния тренд място намират моделите с висока талия на бикините и плътното, неизрязано деколте. Цветовите комбинации са най-разнообразни, но най-голямо е разнообразието на цветята.

В банските костюми за лято 2017-та година се завръща и диско модата. Тенденциите залагат на вечните класики и допълнителните елементи, които придават елегантност и някои по дръзки решения.

Както всяка година досега, на мода си остава моряшкото райе. То се наложи като стандарт в последните години. Тази година обаче ще се използва предимно за половинките бански.

Ако сте фен на целите бански, трендът позволява да сте смели и дръзки. Тази година при тях се наблюдава наслагване на надписи – смислени или не. Числата, плодовете и зеленчуците също ще се появяват по тях. Като най-атрактивни тази година определено се очертават банските с плодове. Те ще ви направят по-апетитна от всякога.

При целите бански тази година се появява и тенденцията те да са в един цвят или нежно да преливат в два нюанса. Ако нямат голям шарен принт, модните специалисти препоръчват да завършите тоалета си с голям шарен аксесоар, като шал, шапка или чанта.

Флоралните мотиви, както споменахме, ще се пренесат и в облеклото за плажа. Това обаче не означава, че ще напуснат и ризите, роклите, та дори и мъжките панталони – дори напротив. Флоралната мода завладява всички трендове този летен сезон.

Освен цветята на мода се връщат и блестящите нюанси. Многото пайети ще ви помогнат да сте в крак с тенденцията. Те се препоръчват само при условие, че имате нужната смелост всички да ви зяпат на плажа.

Както и всяка година, на мода са ярките, ефектни и всевъзможни елементи с връзки. При тях обаче трябва да сте наясно, че след като ги махнете, по вас ще останат странни разлики в тена. За да превърнете дефекта в ефект, съчетайте тена с някой по-шантав тоалет. Другият вариант е да изравните тена, като се печете само по монокини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати