Косматите бански предизвикаха фурор в интернет

Косматите бански предизвикаха фурор в интернет

Лятото вече е тук и повечето дами отново са в търсене на идеалния бански костюм. И докато някои представителки на нежния пол искат сет, който да изложи на показ всичките им предимства, други жени са се насочили към някои не толкова сексапилно плажно облекло. Не си мислете обаче, че имаме предвид ретро бански или боркини. Става дума за така наречените космати бански костюми, които предизвикаха истински фурор в социалните мрежи.

Те представляват цял бански костюм с принт, изобразяващ космати мъжка гърди и гръб. Да, наистина е парадоксално, дамите да облекат подобна дреха, след като са прекарали часове наред в опит да обезкосмят идеално тялото си, но изглежда, че косматият бански все пак намира своите почитателки.

Вероятно това са дами, които обичат да са център на внимание или пък такива, които имат чувство за хумор и не се притесняват дали ще изглеждат нелепо или налудничаво в подобна дрешка.

Всъщност създатели на необичайните бански костюми също са с противоречиво мнение за тях. Самите те признават, че не знаят как изобщо им е хрумнало да създадат подобно творение и просто са експериментирали.

Но ето че експериментът им се е оказал печеливш и много дами са обявили в социалните мрежи, че ще си закупят екстравагантния бански.

Ако и вие искате да се сдобиете с един такъв плажен костюм, ще трябва да заплатите близо 45 долара. Можете да избирате между бански три нюанса на телесния цвят, предлагащи се най-различни размери.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати