Цял тъмен бански или как да си секси въпреки пищните форми

Цял тъмен бански или как да си секси въпреки пищните форми

Лято е и е време да се ориентираме в закупуването на бански костюм. Тази година на мода идва нещо колкото нетипично, толкова и красиво и секси. Запознайте се с целия тъмен бански.

2017-та изненадва с налагащата се мода на целите бански. Те стават все по-търсени, а видовете, които се предлагат на пазара, са по-разнообразни от всякога. Причината е, че те са секси, като в същото време могат успешно да прикрият всяко несъвършенство.

През летните месеци на почит са светлите и ярки цветове. Поради това новата мода може да ви се стори странна. Тъмният цвят обаче заема своето заслужено място, и то с причина.

Целият бански отново ще триумфира по плажовете това лято. Ако искате да прикриете несъвършенствата около талията и корема, най-добри са тези с набори. Заложете на тъмносин нюанс и няма да сбъркате. Един бански в този нюанс дава увереност на всяка дама да се разхожда по плажа, без да се притеснява от фигурата си.

Трикът при носенето на цял тъмен бански е свързан с аксесоарите. Добавете къси дънкови панталонки или дълга ефирна пола към него и ще сте напълно подготвени да се впуснете в поредното горещо лятно парти. Тази комбинация ви спестява часове пред огледалото в притеснение за това какво да облечете, за да блеснете под звездното небе.

Когато говорим за комбинации, е редно да внимаваме. Тъмните нюанси и най-вече черното, се считат за универсални цветове. Добре е обаче да се съчетават най-вече с един стил за дрехите и аксесоарите - например бохо, етно или минималистично.

Това гарантира един елегантен тоалет, за който всеки ще ви завиди. Оставете задръжките и притесненията у дома и се впуснете в най-вълнуващото лято в живота ви.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати