Три модни тънкости, които не ви състаряват

1 от 3 Снимки

Редуцирайте черното до минимум


Любимият цвят на много дами и дизайнери, той наистина прикрива някои от недостатъците и издължава фигурата. Черното обаче невинаги е най-добрият избор. Когато годините напреднат, кожата започва да избледнява. Ако носите наситено черно, рискувате да създадете контраст, който да подчертае сенките под очите, както и фините линии и бръчиците. А вие определено не искате това.

Модата е нещото, което помага на жените да покажат пред света най-доброто, с което разполагат. Има тънкости, които ни помагат да изглеждаме прекрасно, без значение от годините.

Добрата козметика и перфектната прическа определено са важни, особено когато годинките си казват думата. Не се ли комбинират с правилните дрехи обаче, ефектът не е същият.

С напредването на годините дамите започват да купуват все по-скъпи продукти и обръщат по-малко внимание на дрехите си. Неправилният подбор обаче има точно обратният ефект – той състарява и то без значение от възрастта.

За да не допуснете изборът на дрехи да ви състари, е добре да се запознаете с най-честите грешки и тънкостите в това как да ги избегнем. Разгледайте горната ни галерия и вижте кои са трите грешки, които трябва да избягвате.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Julia  онлайн магазин
Памучни рокли с дълъг ръкав и памучни блузи от трико за есента са предпочитани от дамите от всички възрасти
1
0