ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Обувки лято 2017-та – вижте какво е на мода днес

Обувки лято 2017-та – вижте какво е на мода днес

1 от 5 Снимки

1. Чорапи и обувки на ток


Поглед в миналото и отново сме на ток, комбиниран с чорапи. Дори на пръв поглед да ви звучи като визия от хорор филм, тенденцията се оказва устойчива и харесвана. За да не ставате за смях обаче, е нужно да знаете ключовия трик и това е подборът на чорапите. Леки и нежни, а защо не и дантелени – избирайте мъдро и красиво;

Лятото е вече тук, а с него и новите тенденции в обувките. Топлите дни на 2017-та идват с пъстри, интересни, творчески и оригинални предложения.

За да представят тазгодишните модели, дизайнерите на Седмицата на модата дори качиха кроксове на подиума. Покрай тях те успяха да покажат и какво ще се носи. Моделите се съчетават перфектно в лятното настроение.

Както всеки път, така и това лято дизайнерските предложения са така подбрани, че да има по нещо за всекиго. Слънцето, морето, леките и ефирни материи, шапките с периферии, клъчовете в ярки цветове – цялата тази тирада се завършва логично от обувките.

Ето кои модели остават на мода, кои се завръщат от миналото и кои са новите предложения тази година /разгледай галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати