Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Топ 10 на непростимите модни гафове на плажа – ето кои са те

Топ 10 на непростимите модни гафове на плажа – ето кои са те

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 9 Снимки

2. Много украшения


За да не изглеждате нелепо, забравете за бижутата. Друг вариант е да заложите на минимален брой аксесоари от природни материали. Изключително смешно изглежда, когато някой се пусне на плажа като ходещ щанд на бижутериен магазин;

Лято е. Нужни са ви само бански, няколко красиви тоалета, джапанки и токчета и сте готови за приключения. Преди да отпрашите към морето обаче, задължително прочетете тази статия.

В летните дни просто нямаме търпение да се отпуснем под топлите лъчи на слънцето. За целта обаче е добре все пак да се съобразите с аутфита си за плажа. Облечете се красиво, без да прекалявате.

Стил островитянка на плажа е едно от най-лошите неща в плажната визия, които може да си причините. Цветя в косите, шарена пола, украшения по врата, ръцете, краката – вие сте ходещ цирк. Плажуването не е маскарад. Подобно облекло, макар доста по-минимализирано, е подходящо само и единствено за хавайско парти.

Грешките в плажния аутфит могат като нищо да ви направят за смях. За да не допуснете да се стигне до там, запознайте се с топ 10 на непростимите модни гафове на плажа в галерията ни горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати