На 60 като на 20! Вижте жената, която става все по-красива с времето

Олга Хохлова

Когато човек премине определена възраст, той спира да се счита за активен. Това мнение е наложено от обществото и се приема за чиста монета. За щастие модната индустрия става все по-разчупена и застава срещу установените стереотипи.

Олга Хохлова – това е красавицата, която доказа, че 60-те са новото 20. През 2016-та година тя тепърва навлиза в модния бизнес въпреки годините си, и скоростно се превръща в професионален модел.

Само до преди няколко години 60-годишната рускиня Олга Хохлова следва максимата, че щом е преминала определена възраст и се е пенсионирала, тя спира да е човек в пълния смисъл на думата. Жената приема, че няма да е все така пълноценна и продуктивна както за себе си, така и за света. Тогава се случва чудото.

Олга споделя, че винаги е харесвала начина, по който изглежда. Макар тялото ѝ да се променя, тя винаги се е стремяла да бъде себе си и да се чувства добре в кожата си. Ето защо и до днес не може да коментира старостта, защото тя просто не съществува за нея.

Животът на Олга я поставя пред изпитания. През 2009-та година синът ѝ губи живота си в катастрофа. Следващите години просто преминават през нея, без да ги усети. Това е най-трудното нещо, с което е трябвало да се научи да живее.

В Русия, както и в редица други държави, модели над 30 годишна възраст на практика няма. В последните години обаче се наблюдава глобална тенденция, която цели промяна на това статукво. За Олга всичко започва през 2016-та. Тя скоростно се превръща в супермодел. Според красавицата е много по-логично жена като нея да рекламира крем против стареене, а не някое младо момиче, което на практика все още не се е сблъсквало с проблема.

Днес пред Олга има надежда. Докато в миналото била убедена, че премине ли 50-те, животът ѝ ще се забави и ще стане скучен, днес знае, че ѝ предстоят още много красиви и невероятни неща.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати