Модерните цветове за сезон есен-зима са вече тук! Вижте ги

Модни тенденции

Предстоящия моден сезон есен-зима 2017-2018-та е вече тук. Преди да разберете какво ще се носи, е нужно да знаете кои ще са основните модерни цветове.

Всеки, който иска да следва модните тенденции, се обръща към актуалните дизайнерски предложения. Самите корифеи в модата обаче също трябва да черпят вдъхновение отнякъде. Тук на помощ идва компанията Pantone.

На всеки шест месеца специалисти от Института за цветове Pantone определят десет нюанса, които ще са най-актуални през предстоящия моден сезон. Този, който сметнат за най-готин, бива грабнат от дизайнерите и пресътворен в красиви дрехи.

Таблицата с нюанси Pantone се ползва не само от дизайнерите на дрехи. Всички останали дизайнерите, работещи в други сфери, също се осланят на модните според специалистите цветове. Според компанията цветът на дрехите на сезон есен-зима 2017-2018 година ще варира в най-неутрални и естествени нюанси.

Pantone

С модерните цветове всеки дизайнер може да създаде невероятни модни произведения. Както се очаква, модерните цветове не се приемат напълно от ексцентричните модни дизайнери, защото те обожават да добавят по нещо от себе си. Известни марки правят корекции и допълнения към модерните цветове, за да създадат едни наистина уникални колекции от дрехи.

Червен цвят

Тази година модните дизайнери залагат основно на червения цвят в неговите най-ярки оттенъци. Това ще е единственият акцентиран цвят, тъй като всичко останало трябва да е неутрално. Лилаво, зелено, жълто и кафяво – есенните тонове са пастелени, ненатрапчиви и леки. Пъстри ще са само мотивите.

Мода

Дизайнерите този сезон ще се придържат към лаконичността и простотата. Търси се удобството, а единственото, което може да подразни окото, са каретата и ивиците, които от известно време си проправят път към подиумите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати