Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Само тази есен: 3-те модела дънки, които превземат подиумите

Само тази есен: 3-те модела дънки, които превземат подиумите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
3 от 3 Снимки

3. Ресни


За пръв път от няколко години насам силно разръфаните дънки слизат от модния подиум. Те ще бъдат изместени от дънките с ресни при подгъва. За да сте хита на сезона, то ги комбинирайте с боти с флорална декорация или с изчистени обувки на малко токче – особено актуални тази есен.

Дънките, по-известни сред модните дизайнери като джинси, никога няма да излязат от мода. Тази есен обаче те ще бъдат поставени на особено висок пиедестал. И по-точно – три определени модела, които всяка уважаваща се дама трябва скоростно да прибави към гардероба си, за да се носи на гребена на най-актуалните модни тенденции.

Винаги може да разчитаме на добрите стари дънки. Тази така позната дреха винаги ни изненадват с разнообразие от стилове. Тя може да се използва във всеки следващ моден сезон просто защото предлага огромно разнообразие от възможности да бъде представена по най-различни и нестандартни начини от учените.

За да предложат за всекиго по нещо, този сезон дизайнерите представят три модела, които ще са модерни тази есен. Така на всяка дама се дава възможност да намери за себе си най-успешния вариант за себе си, който да представи визията ѝ по най-хармоничния вариант.

Намерете индивидуалния си стил – с него ще може да се представите като елегантни и стилни дами. Приберете флоралните рокли и заложете на някоя от следните тенденции в дънките тази есен /виж галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати