Секси на 70 – съветите на една възрастна манекенка

Джени Гос
Снимка: Daily Star
Джени Гос

Жените днес са модерни. Те са секси и изкушаващи независимо от възрастта си. Най-възрастната британска манекенка е на 70, но продължава да работи на пълни обороти.

Секси на 70 – да, възможно е. Фитнес инструкторка Джени Гос е прехвърлила тази възраст, но продължава да рекламира бански костюми.

Вечно младата дама от графство Девън отново е лице на луксозния бранд Sandstorm Luxury. Въпреки годините си тя не се страхува от конкуренцията в лицето на 20-годишните манекенки.

Красавицата приема фотосесията само година след смъртта на съпруга си. Тя решила, че това е един добър начин да повдигне духа си след загубата. Джени Гос не се притеснява да изложи своята женственост на показ. Тя е категорична, че всяка жена трябва да се чувства уверени в своето тяло без значение от възрастта си. В днешно време няма стереотип как трябва да изглежда една жена на 70. Ето защо Гос се избира да се чувства най-много на 55 години.

Гос споделя със света тайната си. Тя просто се придържа към правилото да живее красиво. Това рано или късно се отразява на физиката ѝ. Ето защо няма и намерение да обръща гръб на фотосесиите по бански костюм – те я правят щастлива и я карат да се чувства като най-красивата жена в света.

Разгледайте снимките от рекламната фотосесия на Джени Гос за луксозната марка в нашата галерия. Не само позите, но и енергията, която излъчва тази жена на 70 години, са доказателството, че ако имаш самочувствие, може да изглеждаш секси по всяко време и без значение от възрастта. Стига човек да се приема такъв, какъвто е, и да се обича, нещата се получават.

В последните години модната индустрия и моделите, които дизайнерите използват, за да рекламират марките си, стават все по-разнообразни. Освен възрастни манекенки по подиумите се разхождат пухкави моделки - далеч от представата за един модел от висшата мода. Бизнесът вече е отворен за всеки желаещ да покаже нестандартната си красота пред света.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати