Невиждано: Виктория Бекъм с цветна колекция и аплаузи

Нещо наистина сензационно се случи на Седмицата на модата в Ню Йорк. Дизайнерката Виктория Бекъм излезе от стереотипите, които сама си бе поставила. Тя каза Не на черното.

Бившата изпълнителка от Спайс гърлс определено успя да шокира модните критици. В най-новата си колекция тя е избрала да загърби любимите си черни краски в полза на цветната гама.

Весела и свежа – така определя госпожа Бекъм новата си колекция есен/зима 2017/2018. В комбинация с лъскавите обувки и искрящите пантофки Харпър, така любими на дизейнерката, предложенията са наистина нещо ново за модния свят.

Новата колекция на Виктория Бекъм, както всяка до този момент, дава път на свободния дух на самите. Моделите представиха поли с ниска талия, прилепнали панталони и фини рокли. Прозрачните на места модели определено грабват окото. Нов елемент са и предложенията на квадратчета, които обаче са по-скоро едно симпатично изключение, а не масово срещана модна приумица на дизайнерката.

Колекция есен/зима 2017/2018-та на Виктория Бекъм определено е нещо ново. За по-студените месеци дизайнерката винаги е залагала на тъмните краски. Цветни и пъстри платове се появяваха само и единствено в летните предложения на запазената ѝ марка.

Високата талия и обемът в моделите също бе задължителен елемент, който в настоящата колекция липсва. За щастие характерните за футболната елегантност и стил все още са тук. Колекцията е нещо ново за Виктория Бекъм, което определено ще се хареса на пристрастените към модата.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати