Кажете чао на ниската талия – двойните дънки са на мода

Кажете чао на ниската талия – двойните дънки са на мода
Снимка: Denim Jeans Observer

Модата на ниската талия отмина. Скоро с носталгия ще си спомняме за времето, когато дамските джинси бяха с невъобразимо ниска талия и под тях се подаваше бельото.

Днес модата отива на другата крайност. Нов абсурден моден писък при дънките набира все по-широка популярност и обещава да се превърне в истински хит.

Последният писък на модата са двойните дънки. При тях единият елемент се закрепва към талията и стига под пъпа. Вторият наставен за него и продължава до пода.

Джинсите с ниска талия постепенно излязоха от пазара през последните години, но това, което идва след тях, е шокиращо. Махалото на модата отиде в другата крайност и не се знае как потребителите ще реагират на иновациите.

Новите модели дънки изцяло покриват краката и талията. Те са идея на дизайнерката Наташа Цинко, която е заложила в една кройка две талии и два колана. Тя казва не на голотата и подчертаването на формите, като дава свобода на тялото.

Двойни дънки

Моделите на Наташа Цинко изглеждат като два чифта панталони, облечени един върху друг. Интересното е, че дънките се държат изцяло на талията. Там моделите са пристегнати към тялото. Надолу около ханша моделът е свободен. Дънките не са прилепнали към краката и дават свобода и прохлада на носещите ги. Съчетани с подходящи обувки, те наистина могат да се превърнат в стилен избор за всяка дама. Ако се носят с обикновени обувки, като нищо могат да се приемат за част от ежедневната мода.

Когато двойните дънки на Наташа се появиха в интернет пространството, индустрията бе категорична, че ще си останат само там. Въпреки това от няколко дни те се разпродават като топъл хляб в едни от най-шикозните магазини и то на цена от 695 долара. Това е ясен знак, че скоро ще станат част от градската мода и поредният модел дънки, на който дамите могат да заложат. Дизайнерката има идеи и за мъжки модели от двойните дънки, но за момента е решила да доразвие настоящата си идея.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати