Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Зашеметяващото ревю на Версаче остави модния свят без думи

Зашеметяващото ревю на Версаче остави модния свят без думи

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Зашеметяващото ревю на Версаче остави модния свят без думи
Снимка: Instagram

Като най-впечатляващото шоу през последните години ще се запомни последното ревю на модна къща Версаче. Донатела бе решила да почете 20-годишнината от убийството на брат си Джани Версаче.

През 1997 година основателят на една от най-големите модни марки в света стана петата жертва на сериен убиец в САЩ, докато бе на почивка заедно със своя приятел.

След смъртта му сестра му Донатела пое бизнеса и направи марката Версаче още по-популярна въпреки хилядите съмнения в уменията си.

По време на Седмицата на модата в Милано дизайнерката реши да почете брат си като в края на ревюто дефилира с най-легендарните имена в индустрията – Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Хелена Кристенсен и Карла Бруни.

И петте до голяма степен дължат кариерата на Джани и заявиха, че за тях е истинска чест да му отдадат почит. На дефилето Донатела носеше траурно черно, а петте модели бяха в златисти рокли.

В ревюто бе представено и последното от модната къща. Отново бяха подчертани ярките тоалети този път съчетани и със щампи, а при черните облека бе заложено на секси излъчването.

Видяха се дрехи, плътно прилепнали по тялото, деколтета до пъпа и дълги ботуши. От цветовете Версаче наблягат на лимоненожълто за новия сезон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати