Кралските особи и техните татуировки

1 от 4 Снимки

1. Принцеса Стефани от Монако


Стефани Мари Елизабет е родена на 1 февруари 1965 година в Княжеския дворец в Монте Карло, Монако. Тя е последното отроче на Рение III, принц на Монако и наградената с Оскар американска актриса Грейс Кели. Още в детските си години получава прозвището дивото дете на Монако. Принцеса Стефани е изправяла косите на не един и двама членове на кралското семейство и редовно е попадала под критиките на аристокрацията. Освен това скандализира с татуировката на ръката си. За разлика от много други кралски особи, тя никога не я е криела.

Кралските особи са символ на красота, изящество и премереност в излъчването. Етикетът изисква от тях да са пример за своите поданици и често не им позволява волности, присъщи на хората на тяхната възраст.

Въпреки ограниченията много от кралските особи си позволяват волности. Макар някои от тях да са съгласувани с двореца, те се приемат за скандални. Татуировките стават все по-модерни сред младите владетели и са на път да бъдат приети за нещо по-скоро обичайно, отколкото като изключение.

Вижте в нашата галерия кои са най-смелите кралски особи, погазили правилата със своите татуировки:

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати