Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Грешките в начина на обличане, които ви състаряват

Грешките в начина на обличане, които ви състаряват

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 4 Снимки

2. Стари и тесни дрехи


Много жени кътат в гардероба старите си любими дрехи. С времето обаче те или отесняват или стават прекалено широки. Ето защо, колкото и да ви е трудно, е време да се разделите с тях. Ако все пак много държите да запазите любимата си рокля или пола в гардероба си, то поне ги преправите според размерите си.

Когато това е невъзможно – подарете или продайте дрехата, за да може друг да ѝ се радва. Когато връзката ви е прекалено силна, то я трансформирайте в нещо друго – покривка, чанта или част от декорацията на дома.

Стилът на обличане се променя с годините. Ако обаче не спазвате някои основни правила, рискувате да се състарите преждевременно. Трудно е да се повярва, но има грешки, които ви придават поне 10 години отгоре.

Стилът на облеклото трябва да се развива с възрастта. Някои жени обаче не приемат това и продължават да се обличат така, както са го правили преди 15 години. Това носи обратен ефект и ви кара да изглеждате по-стари, отколкото сте всъщност.

За да не попаднете в коварния капан на това да изглеждате по-стари от възрастта си, е време да приемете промяната. За целта следвайте основни правила, посочени в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати