Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Грешките в начина на обличане, които ви състаряват

Грешките в начина на обличане, които ви състаряват

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 4 Снимки

5. Цветове


Грешките при избора на цветове състаряват и придават безличен и дори – болнав вид. За да сте винаги свежи и сияещи, трябва да изберете цветове, които акцентират върху естествения тен на кожата ви. Ако тенът на кожата ви е прасковен или бял, то трябва да носите жълтеникаво кафяво, прасковено, златно жълто или златно кафяво. И запомнете - тъмните и скучни цветове просто не са за вас. За жените с бледа или розова кожа се препоръчват пастелните и меките, неутрални цветове с розови и сини оттенъци.

Черното и оранжевото са забранени. Когато кожата ви е със златисти оттенъци, трябва да я подчертаете с жълтеникаво кафяво, бежово, оранжево, златно и тъмно кафяво. Сините цветове и оттенъци са забранени. Ако кожата ви е много светло бяла, жълтеникава маслина или тъмна – ярките и изчистени цветове са за вас. Бяло, черно, тъмносиньо, червено и ярко розово – каквото и да изберете, няма да сбъркате. Откажете се завинаги от убитите цветове, като бежово, оранжево и златно.

Стилът на обличане се променя с годините. Ако обаче не спазвате някои основни правила, рискувате да се състарите преждевременно. Трудно е да се повярва, но има грешки, които ви придават поне 10 години отгоре.

Стилът на облеклото трябва да се развива с възрастта. Някои жени обаче не приемат това и продължават да се обличат така, както са го правили преди 15 години. Това носи обратен ефект и ви кара да изглеждате по-стари, отколкото сте всъщност.

За да не попаднете в коварния капан на това да изглеждате по-стари от възрастта си, е време да приемете промяната. За целта следвайте основни правила, посочени в галерията ни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати