Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Звездите блеснаха на Хелоуин (СНИМКИ)

Звездите блеснаха на Хелоуин (СНИМКИ)

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Алесандра Амброзио
Снимка: Hellomagazine

През уикенда Амал Клуни и Синди Крауфорд бяха домакини на традиционното парти по случай Хелоуин на звездите. Макар празникът да се отбелязва в навечерието на 31-ви октомври, знаменитостите показаха каква е модата в костюмите за тази година.

Ежегодно актьорът Джордж Клуни заедно с Ранди Гербер организират купон за Вси светии. Тази година дрескодът бе 70-те години, и по-точно диското.

На партито по случай Хелоуин бяха поканени всички известни знаменитости. Безспорно с най-зашеметяваща визия впечатли съпругата на Джордж Клуни – Амал. Тя се появи с буйна прическа в афр остил. Красавицата бе дегизирана в изумруден гащеризон на Halpern със свободни панталони. Тоалетът подчерта перфектните мерки на Амал, която роди близнаците Александър и Ела само преди половин година.

Синди Крауфорд, култовият модел от 80-те, бе избрала рокля в червено и лилаво. Визията ѝ се завършваше от пухкава наметка и едри аксесоари. Акцентът, както и при Амал, падана на прическата ѝ. Крауфорд бе заложила на огромни къдрици, които се допълваха от ярко червените ѝ устни.

Съпругът на Синди Крауфорд, Рабди Гербер, бе в унисон с жена си. Бял костюм, диоптърни очила и уникална перука – двойката определено бе в духа на дискотечния стил на 70-те години.

Сред поканените звезди най-впечатляващи бяха Ким Кардашиян, Алесандра Амброзио, Шанън Дохарти и други.

Вижте в галерията как се представиха те на партито по случай страховития празник Хелоуин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати