Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Дрехите, които ще са супермодерни тази зима!

Дрехите, които ще са супермодерни тази зима!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
2 от 7 Снимки

2. Изцяло дънкова визия


Концепцията, при която дънкова риза се съчетава с дънкова пола или панталон, става все по-актуална. Тя е стилна и семпла, като същевременно позволява да насочите вниманието към по-екстравагантни обувки, аксесоари или бижута.

Тази зима определено модните тенденции са много по-разчупени и предлагат решения, които доскоро са се считали за неприемливи или остарели. Но както знаете, в модата старите еталони за красота, често се връщат отново и са още по-атрактивни дори и отпреди.

Извадете от гардероба пухкави якета, обемни пуловери, широки костюми, защото това са всеки топли, удобни и стилни дрехи, които ще ви накарат да бъдете актуални, докато се чувствате удобно.

Какви са най-новите тенденции през зима 2017, можете да видите в нашата галерия. Там сме подбрали за актуални снимки от модните подиуми, както и зимните вдъхновения на някои от най-знаменитите и успешни дизайнери.

Вижте техните предложения за най-студеното време от годината и разберете как да си създадете атрактивна, оригинална и актуална визия. Защото модата не е само каприз, а начин да изразим себе си!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати