Ето това са най-разочароващите подаръци за възрастни! Забравете за тях

1 от 7 Снимки
Сладкиши

Зимата е тук, а съвсем скоро ще бъдем тотално превзети от коледния дух. Неделима част от празника са подаръците. Предимно за децата те са нещо очаквано и от много възрастни.

Дядо Коледа, шейната, теглена от елени и пълна с подаръци - представата за Коледа винаги озарява сърцата ни. Когато сме възрастни, сме наясно, че не добрият старец, а роднините и близките ни хора купуват изненадите за нас. И макар да трябва да ценим предимно жеста, оказва се, че има коледни подаръци, които са истинско разочарования за получателя си.

Да се сетиш за близък, да го зарадваш и да видиш усмивката му, когато му подадеш красиво опакования плик – в това се крие магията на Коледа. Все пак има неща, които се оказват по-малко желани подаръци от порасналите деца.

Според наскоро поведена анкета, хората биват изключително неприятно изненадани, ако открият в коледния си подарък храна. Всички шоколади, сладкиши и бонбони могат да са изкушение за малчуганите, но един зрял човек знае колко преходен е този подарък. Особено ако спазва режим и се опитва поне на тези празници да опази фигурата си. Храната и най-вече сладките се оказва номер едно сред нежеланите подаръци за големите.

В анкетата са се включили възрастни хора от няколко западни страни. Те са споделили, че най-хубавият подарък от половинката са бижутата и часовниците. Близките няма да сбъркат и ако ни подарят козметика, особено против стареене.

И докато това са подаръците-фаворити сред женската аудитория, най-хубавият подарък за един мъж е вратовръзката или портфейлът. По-суетните също харесват козметиката. Макар все повече мъже да обръщат внимание на фигурата си, спортните стоки рядко допадат на вкуса им. Двойките харесват подаръци за дома, но само ако сме запознати с вкуса и потребностите им. Поредният сервиз, който да събира прах, не е добра идея.

Тенденцията около коледните подаръци се наблюдава и в сайтовете за замяна. Около Коледа се наблюдава бум на пуловери, които също се очертават като крайно нежелан подарък.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати