Тоалет според зодията за Нова година! Виж подходящия цвят за теб

1 от 12 Снимки

Овен


Богатството на червената палитра е за вас. Тоалет в актуалния цвят гренадин е перфектен за стихията ви. Ако мислите, че червеното не ви отива, вие просто не сте попаднали на правилния оттенък. Продължавайте да търсите.

Новата 2018-та е на прага ни и е време да изберем как ще се облечем в празничната нощ. Изборът ни трябва да е съобразен както с модните тенденции, така и с персоналните изисквания на зодията ни.

Следващата година ще е на китайското Жълто Куче. То ще дойде на власт след броени дни и трябва да го посрещнем подобаващо. За да не се превърне търсенето на тоалет в кошмар в последния момент, най-добре решете какво ще носите предварително.

Празничните колекции са по магазините. От астрологическа гледка едно е ясно - както посрещнете Новата година, така ще я прекарате. А правилното приветстване включва правилен избор на празничен тоалет.

На Кучето се угажда трудно и не може да го привлечете с помпозен блясък и дълбоко деколте. Макар да е жълто, то харесва и другите цветове, макар те да не му се струват чак толкова празнични. Любими са му са естествените природни оттенъци от кафяво до каки и скъпоценните нюанси на основните цветове.

Червеното трябва да е рубинено, синьото - сапфирово, а зеленото, както се подразбира - изумрудeно. Ето на какво трябва да заложи всяка зодия /виж галерията/, за да угоди на Жълтото Куче.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати