Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Третият пол покори и немската мода

Третият пол покори и немската мода

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Джулиана Фарфала
Снимка: Instagram
Джулиана Фарфала

Германия е поредната страна, която приема различните благодарение на модата. Джулиана Фарфала е първият трансджендър модел, който се появи на корицата на Плейбой.

Корицата с Джулиана обещава да се превърне в историческа. Тя развълнува всички в света на модата, а и не само.

Трансджендър моделът е прекрасен пример за това колко е важна битката за правото да се самоопределиш. Това е и причината Флориан Боитин, главният редактор на немското издание на Плейбой, да избере именно Джулиана да бъде на корицата на последния брой на мъжката библия.

Джулиана Фарфала е първият популярен трансджендър модел в Германия. С изявите си тя пише история на немската сцена. Първата ѝ поява бе в немския вариант на популярното предаване Следващият топмодел на Германия.

Днес Джулиана е на 21 години, но още от дете усеща, че е заключена в тялото на мъж. Заобиколена от три по-големи сестри, още 16 годишна тя съобщава на семейството си, че ще си направи смяна на пола. Те я подкрепят, а най-щастлив от решението ѝ е приятелят ѝ.

Немският Плейбой е поредният, който продължаваме традицията на Хю Хефнър да се противопоставя категорично на всякаква форма на нетолерантност.

Истината е, че дори най-големите критици на идеята трансджендър модел да е символ на женската красота, не могат да отрекат безграничната красота на Джулиана. Убедете се, като разглеждате снимките в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати