ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»Аристократките избират фини бижута с диаманти

Аристократките избират фини бижута с диаманти

Аристократките избират фини бижута с диаманти

Бижутата, които хората избират, са отражение на техния характер, твърдят френски психолози. При това няма значение дали човек се кичи с много бижута, или предпочита само да ги използва като акцент.

Среброто е любимо на творческите натури, които се занимават с поезия, изобразително изкуство, с пеене. Ако видите на ръката на някоя дама сребърна гривна във вид на змия, не се съмнявайте – срещу вас е истински бохем.

Тя привлича мъжете с ексцентричния си характер, но рядко може да се задържи дълго време с тях. Едрите масивни накити от дърво или от не много скъпи минерали и полускъпоценни камъни са любими на особен тип хора.

Това са създания, които живеят в свой измислен свят, обичат да се занимават с астрология, гадание, екстрасензорика. Често избират накити от яспис или корал. Често се обличат екстравагантно.

Предпочитат едри бижута, огромните обеци и гердани са част от тяхната униформа. За съжаление обаче този им имидж направо стряска мъжете, които странят от тях, защото ги смятат за леко сбъркани.

Големите обеци и пръстени, но с диаманти, както и масивните златни верижки се слагат, за да се подчертае доброто материално състояние на собственичката им. Това обаче е признак на лош вкус.

Аристократките избират фини бижута с диаманти

Но ако видите, че дамата срещу вас е украсила пръстчето си с изящен златен пръстен с миниатюрен диамант, фина златна верижка и изящни обеци, трябва да знаете, че сте попаднали на истинска аристократка.

Тя е интелигентна, изтънчена и изпитва известно превъзходство към хората, които не са от нейната черга. Такива жени обикновено са фатални. А ако ушите й са украсени с малки перлени обеци, а вратлето – с истински перли, макар и не от най-едрите?

Пред вас е истинска романтичка. Такива жени са скромни и не обичат да се отличават от тълпата. В същото време са големи естети, пишат стихове, обичат театрите и изложбите, както и разходките при пълнолуние.

Могат да бъдат верни на половинката си, но често се влюбват в недостойни мъже и затова са много нещастни. Според мъжете обаче такъв тип жени не са достатъчно интересни за дълга връзка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати