Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Баби и дядовци модели взривиха света! Само ги вижте

Баби и дядовци модели взривиха света! Само ги вижте

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Агенция за възрастни модели предизвика истински фурор. Под името Олдушка тя събира под крилото си красиви хора на възраст над 45 години.

Слабите тела и младостта са сред нещата, които се ценят в наши дни. Светът на модата се върти около тях и, който не ги притежава, просто бива изхвърлен от системата. След като куп модели и обикновени хора въстанаха срещу стереотипите, дойде ред и на смелите агенции.

Няма по-красиво нещо от естественото излъчване. Но и няма човек, който да се е спасил от времето. Има обаче нещо необятно и магнетично в начина, по който остаряват някои хора. Те определено го правят красиво, а това си заслужава да се види.

Докато Холивуд и светът на модата са заети в надпреварата за ботокс, лифтинг и силикон, една руска агенция за модели направи обратното. Тя се опита да спре необратимия ход на времето и да докаже, че красотата е много повече от гладка кожа. Ето защо тя реши да покаже красотата на остаряването в поредица от великолепни снимки.

Наречена Олдушка, агенцията работи само с модели на възраст над 45 години. Голяма част от моделите са над 60 годишна възраст, като има и такива на 85. Най-младият модел е на Сергей на 45 /разгледай галерията/, но е включен, защото в очите на фотографа изглежда по-възрастен.

Идеята за създаването на Олдушка се ражда от проекта на фотографа Игор Гавар. Той улавя стила и чара на пенсионерите, снимайки ги за своя блог, наречен със същото име.

След като вземат участие в проекта всички модели на агенцията ежедневно биват заливани от дъжд от предложения. Различни рекламни кампании и каталози ги искат в проектите си. Разгледайте красивите възрастни във фотографиите на Игор Гавр в нашата галерия. Техните сила, дъх, мъдрост и магнетизъм са впечатляващи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати