Годежен пръстен според зодията: Виж кой е идеалният за теб!

1 от 12 Снимки

Овен


Овните са страстни, дръзки и артистични. Идеалният пръстен за тях трябва да отговаря на темперамента им и да е също толкова ярък. Ето защо бижу в интересен и смел дизайн е чудесно решение.

Сватбената церемония е един от най-запомнящите се моменти в историята на всяка двойка. Подаряването на годежният пръстен обаче също е много специален миг, който влюбените помнят с приятна топлина и въодушевление.

Когато избират подходящо бижу за своята любима, мъжете обикновено се консултират с продавачите в бижутерските магазини или с приятелките на своята любима.

Други пък разглеждат тайно скъпоценностите на партньорката си в нейната кутия за бижута и се опитват да намерят нещо в този дух.

Трети се опитват да се информират за модните тенденции и да изберат пръстен според актуалните за сезона форми, цветове и материали.

За да подбере вашият любим най-хубавият годежен пръстен, можете и сами да му намекнете какво точно бижу предпочитате. За целта обаче трябва първо сами да сте наясно с желанията си.

Ако още сте в търсене на идеалния пръстен, разгледайте нашата галерия, вдъхновена от астрологията. Там ще откриете какво годежно бижу подхожда на всяка дама според нейната зодия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати